Vegetáriánus főzőtanfolyam

Ha szeretnél megismerkedni a korszerű és tudatos táplálkozás alapjaival és a vegetáriánus ételkészítés rejtelmeivel, most elsajátíthatod az elméleti alapokat és aktívan részt vehetsz az ételek elkészítésében a Mislenyi ízműhely konyhamesterének segítségével. Az elkészült finom falatokat együtt fogyasztjuk el.

Főzőtanfolyamainkon megismerheti a  húsmentes ételkészítés alapelveit és az elkészítésükhöz használt fűszereket. Minden tanfolyam tartalmaz elméleti és gyakorlati oktatást és az ételeket a résztvevők a konyhamester segítségével készítik el. A programot a közös ebéd zárja.

Mit fogunk főzni?

1. nap: alapanyagok és fűszerek ismerete, konyhatechnológiai ismeretek, alapleves, főétel és desszert készítés

2. nap: az ajurvédikus főzés alapelvei, a víz mágiája, leves, főétel és desszert készítés

Konyhamester:

               Juhász János, szakács

 Mit hozz magaddal a tanfolyamra?

váltóruhát, amiben főzöl (kötény)
hajat elfedő sapkát vagy kendőt
váltópapucsot

 május 26-27.  8:30-14:00

Regisztráció és részvételi díj:

Jelentkezéseket időrendi sorrendben fogadunk a juhaszradics@gmail.com email címen.

Jelentkezési határidő: május 23. szerda

Részvételi díj: 9000 Ft/fő/nap, amely tartalmazza az alapanyagok és az elkészített ebéd árát valamint az ételek kinyomtatott receptjét.

A tanfolyam minimum 5 fővel indul. Maximális létszám 8 fő/nap.

 Helyszín:

Napkelet Jógaház
Pécs, Perczel Miklós utca 26. 1. emelet

Szeretettel várjuk a gasztronómiai utazásra!

1 hozzászólás

Rovat: Egészségmegőrzés, Programok

Egy hozzászólás

  1. Bernadette

    Részt vettem a főzőtanfolyam első részén.
    Egy melegszívű, nagy szakértelmű szakácsot ismerhettem meg. Köszönöm neki, hogy mostantól másként gondolok a főzésre… már nem kötelesség, inkább művészet.
    Mindenkinek jó szívvel ajánlom, aki szeretne titkos fortélyokat megtudni és a családját még jobban megörvendeztetni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.