Út a megértésbe

Az emberi jellem a lelki megnyilvánulása: a szeretet forrása. Az élet minden formájára hat és olyan különös tulajdonsággal bír, hogy ha megosztják: növekszik. Az élet sokkal egyszerűbbé és boldogabbá válik, amikor az önzetlen szeretetet megtapasztaljuk és az „adni és megbocsátani” elvét gyakoroljuk.

  június 10. 10:00-12:00

 Klubunk összejöveteleinek célja

 • Meditációkba való bepillantás és annak gyakorlása.
 • Higgy önmagadban!
 • Próbáld elfogadni az élet által nyújtott feladatokat.
 • Minden pontosan akkor történik, amikor kell, soha sem előbb vagy később.
 • Soha sem a külső körülmények hibásak az életünk alakulásáért.
 • Minden a saját hozzáállásunktól függ és felfogásunkból fakad.
 • Minden embertársad egy veleszületett képességgel rendelkezik.

Történet…

3 évvel ezelőtt nagy fordulatot vett az életünk. Párom szeme által a sors „elvitt” minket egy gyógyítóhoz, akit már tanítónknak, mesterünknek tekintünk. Kinyitotta azt az „ajtót”, amin mi beléptünk és innentől fogva ezt az ajtót igyekszünk egyre több embertársunknak kitárni és bátran tanácsoljuk, haladjanak tovább az úton, mert életük csodákkal lesz kikövezve…
Részt vettünk tanítónk „Mennyei prófécia” meditációs kurzusán és ettől kezdve kezdtük felismerni az igaz élet rejtelmeit, mely oly sok szép élménnyel gazdagította eddigi életünket. Belső útmutatásainkat követve létrehoztuk kis közösségünket, melyet heti rendszerességgel tartunk esténként több helyszínen.

Alapfilozófiánk

A test-lélek-elme-szellem egysége. Ezen belül: meditációk, zenés relaxációk, lelki beszélgetések, önismereti foglalkozások, közös kirándulások.
Nem tanfolyam rendszerben történnek találkozóink, így egy-egy alkalommal is van lehetőség a részvételre.

Részvételi díj

1000 Ft/fő

Amivel szellemileg és érzelmileg egyesülsz, az megvalósul az isteni rendben. Minden ébredőt, útkeresőt, úton járót, kortól és nemtől, vallási hovatartozástól függetlenül várunk szeretettel.

Orsós Ivett és Tóth Tibor

További információ

Orsós Ivett
0620/530-1547
telehazas@freemail.hu

2 hozzászólás

Rovat: Meditáció, Programok

Hozzászólások

 1. Pestiné Varga Judit

  A honlapon már régi információk vannak remélem még müködik az éltútkeresés erre szeretnék jelentkezni. Ha lehetne infót kérnék.
  Köszönettel Judit

  • Kedves Judit!
   A Napkelet Jógaház az ‘Út a megértésbe’ klub helyszínét biztosította. Tudomásunk szerint más helyszíneken is szoktak hasonló programokat tartani, ezért továbbítottuk üzenetét a szervezőknek, Ivettnek és Tibornak. Azonban Ön is érdeklődhet személyesen az elérhetőségeiken:
   Orsós Ivett
   0620/530-1547
   telehazas@freemail.hu
   Köszönjük a megkeresését!
   Üdvözlettel,
   Varga Edina

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.