Univerzális energiával való gyógyítás

“Az ember testet öltött szellem. Magában foglalja úgy a szellem, mint a test törvényeit. Az életenergia sugárzása az emberben az abszolút szellemi ÉN-től egészen az anyagi síkig – a testig – minden fokozaton megnyilatkozik. A lélek az idegrendszer vezetékein keresztül, közvetlenül kapcsolódik a testbe.” (Selvarajan Yesudian)


Az univerzális energiával való gyógyítás célja a test – elme – lélek egyensúlyi állapotának megőrzése, visszaállítása, az Egész-ség tudatának, érzetének , örömének , épségének a fenntartása, illetve támogatása.

Alkalmazott módszerek, terápiák:

Reiki (RAI) Intelligens, Isteni Szeretet Energia közvetítése.

Talpmasszázs – mikroterületeken való tükröződéseken keresztül végzett frissítő kezelés, a Részben az Egész mintája alapján

Testmasszázs: hát,- teljes test,- nyirokmasszázs.

Nemeskő gyógyászat

Aromaterápia

Fitoterápia

A kezelések módja, hatása:

Reiki:
A kezelés folyamán a kezelő “csatorna” az égi energia számára. A reiki mindenen áthatol, harmonizál, aktiválja az öngyógyító erőket. Feloldja a stresszt, csökkenti a fájdalmakat és energiát transzformál.
Testmasszázs:
A masszázs azok között a kezelési módok között szerepel, amelyek aktiválják a szervezet öngyógyító energiáit, mély ellazulást eredményeznek és megszabadítják a szervezetet a felhalmozódott méreganyagoktól. Gyógyír a test és a lélek számára.
Serkenti a keringést, megpihenteti a fáradt idegrendszert. A szervi funkciókat összehangolja. Az izmokat lazítja és tonizálja, fájdalmaikat enyhíti. A masszázsnak a hormonrendszerre is élénkítő, harmonizáló hatása van. A nyugtató- és lazító állapot elérésében a gyógyító érintés a legkellemesebb és legjelentősebb hatással bír.

A kezeléseket BERCSA OTTÓ reiki mester/tanár végzi.

Életem mottója, mely egyben kifejezi a gyógyításhoz való hozzáállásomat is:

“Áhítatos tiszta érzés vezéreljen minden lépést.”

2002. óta oktatom a reikit, több, mint 100 tanítványom van, közülük 12-en mesteri szintet értek el a képzéseimen.

Reflexológusként 2006-ban végeztem az ETI tanfolyamán, a nyirokmasszázs technikáit pedig az Egészségsziget szervezésében sajátítottam el. Holisztikus szemlélettel tekintek a hozzám fordulókhoz, a kezeléseket kiegészítem táplálkozási tanácsokkal, illetve ortomolekuláris medicinából vett eljárásokkal (vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak….).

A Napkelet Jógaház kivételesen tiszta és áldásos energiákkal segíti a gyógyulást.
Szeretettel és személyre szóló odaadó figyelemmel várok és fogadok mindenkit.

Helyszín:

Pécs, Perczel u. 26. emelet, 5-ös kapucsengő.

További információk, bejelentkezés a kezelésekre:

Bercsa Ottó
0670/402-8595

1 hozzászólás

Rovat: Egészségmegőrzés, Masszázs, Reiki, Terápiák