Theta Healing® tanfolyam – Game of Life (Az Élet Játéka)

Mondj IGEN-t önmagadnak és álmaidnak, s teremts olyan csodás mindennapokat, melyben minden nap van okod a Boldogságra!

thetanyiltnap1

Azoknak, akik keresik a fejlődési lehetőséget az életükben és/vagy vállalkozásukban.

A Game of life tanfolyam az egyik legizgalmasabb théta tanfolyam! Nagyszerű élmény, sok inspiráció – 3 nap, mely után már merünk és tudunk nagyot álmodni.

A tanfolyam rengeteg megértést ad, a pénzügyi bőség elérése mellett az Életed más területeit is támogatja. Segít abban, hogy az akadályokat könnyedebben oldd meg, fejlődésed dinamikusabb és erőteljesebb legyen, megtaláld valódi életcélod.

A Game of Life tanfolyam célkitűzése:
Képessé tenni az embereket arra, hogy sikeressé váljanak az életükben és a vállalkozásukban.

Hiro 7 lépéses programján keresztül átadja receptjét a sikeres élet megvalósítására, felfedve és elengedve azokat a blokkokat, melyek visszatartanak az önmegvalósítástól.
A Game of Life lehetőséget ad arra, hogy megszabaduljunk az életben és a munkában sikereinket korlátozó hitrendszereinktől. Segít, hogy Meglásd, mi az ÉLETCÉLOD, hisz ennek ismeretében, könnyebben el tudod érni az egyéb céljaidat is.

maxresdefault
Személyes célkitűzésed elérése:
7 lépésen keresztül felfedve és elengedve azokat a blokkokat, melyek visszatartanak az önmegvalósítástól.

• Szabadítsd fel magad a szülői kötelezettségek alól
• Engedd el a múltat
• Válj elfogadottá a társadalom által
• Harmóniában Isteni időzítéssel
• Kezeld a veled egyenrangúak nyomását
• Végtelen bőséget befogadni
• Állj készen a sikerre
• Vízió és manifesztáció

Szintenként feladatlapok, tesztek, ásás és betöltések várnak Rád, nagyon intenzív és izgalmas ez a 3 nap! Amint letetted „terheidet” játszva teremthetsz az Életedben bármit, amire csak vágysz!
A Theta Healing® Game of Life (Az Élet Játéka) tanfolyamot 2010 októbere óta oktatja Hirojuki Mijazaki üzletember és Vianna Stibal, aki a Theta Healing® módszer megalkotója.

2-theta-pic-194x300

Hirojuki Mijazaki Japánban született, majd a New York Wall Street, sikeres üzletembereként egy olyan csapatot vezetett, akik cégeket tettek még eredményesebbé.

Magasság fóbiájára keresett megoldást, mert gondot okozott neki magas irodaházakban tárgyalni és dolgozni, így jutott el a Theta Healing® Alaptanfolyamra. A tanfolyam hatására a tériszonya azonnal megszűnt, melyet le is tesztelt egy ejtőernyős tandemugrással. Ezt követően a Theta Healing® technikát spontán elkezdte használni a beosztottaival, a barátaival való beszélgetések során és azt tapasztalta, hogy eredményesebbek, sikeresebbek és kiegyensúlyozottabbak lettek azok, akiknek coachingot nyújtott.
Hiro megosztotta tapasztalatait Vianna Stibalal, és kifejlesztették a Theta Healing® Game of Life (Az Élet Játéka) Tanfolyamot.

Hiroyuki Miyazaki a Game of Life tanfolyam rendszerét használva sorra megvalósította a céljait: elérte az 1 millió USD évi bevételt, elérte a számára ideális testsúlyt, Japánban felvirágoztatta a Theta Healing® módszert több száz tanár útját segítve, még a párkapcsolatának a boldoggá tételére is használta a tanfolyam rendszerét.

Tanfolyamot vezeti:

Szikora Renáta ThetaHealing®tanár
Telefonszám: 0670/380-7355

Előképzettség:

ThetaHealing® alap és haladó végzettség

A tanfolyam ideje:


2017. november 3-5.    10:00-17:00

Helyszín:

Napkelet Jógaház

Pécs, Perczel u. 26. (5-ös kapucsengő)

Tanfolyam díja: 150 000,- Ft Korai fizetési kedvezménnyel: 120.000,- Ft

Lehetőség van ösztöndíj igénylésére. Aki ezzel a lehetőséggel szeretne élni, azt kérem, hogy (telefonszámmal együtt) a szikorarenata@szikorarenata.hu címre küldje el kérelmét.

Szólj hozzá!

Rovat: Theta Healing tanfolyam, Ttheta healing

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.