Táplálkozási és életmódtanácsadás hölgyeknek

A táplálkozásunk meghatározza egészségi állapotunkat, közérzetünket. Mind tudjuk, hogy valóban  „ Az vagy, amit megeszel”, mégis nehezen alkalmazzuk ezt a mindennapokban. Ha egészségügyi problémád van, változtatnál az étkezéseden, de nem tudsz eligazodni a divatdiéták között, vagy szeretnéd megelőzni a közérzeted romlását, keress, segítek! Hihetetlen változásokat érhetünk el az életminőségünkben, egészen kis átalakítással.

holgyek

Fitt Anyuka

Ha várandós vagy, ha már megszületett a kisbabád, de nem tudsz eligazodni az információk útvesztőjében és szeretnéd tudni, mikor, mit ehetsz, hogyan és mennyit mozoghatsz, miként tudod a babavárás ideje alatt és után is jól érezni Magad a bőrödben, egészséges, fitt külsővel, akkor keress bátran! Egyénre szabott táplálkozási, életmód tanácsokkal, ha szeretnéd, az aktuális állapotodhoz igazodó edzés- mozgás tervekkel , egyéni és csoportos foglalkozásaimmal segítek mindebben! Szoptatást támogató, oldott, barátságos légkörben beszélünk meg minden felmerülő problémát!

Mindez azért is fontos, mert ez az időszak nemcsak fizikálisan, hanem mentálisan is igénybe vesz. Megfelelő életmóddal a szellemi-lelki egészségedet is megőrizheted!

Sok kérdés és rémhír kering a szoptatás ideje alatt végzett mozgással kapcsolatban. Két gyermekes anyukaként nemcsak szakmai, hanem személyes tapasztalom alapján tudok segíteni abban, hogy  helyes módon, és biztonságosan szabadulj meg a terhesség során felszedett, nem kívánatos plusz kilóktól, kevésbé legyél fáradt, több energiával, nagyobb örömmel tudd megélni gyönyörű kisgyermeked mellett a mindennapokat!

Health-caretricks

Fizikai állapotfelmérés

Testsúly, testmagasság, derék/csípő hányados, BMI, testzsírszázalék, vérnyomás

Metabolikus típus meghatározása

Egyéni felméréssel megnézzük, hogy a tápanyagok elégetése gyors-e, vagy lassú? A vegetatív idegrendszerben a szimpatikus vagy a paraszimpatikus idegrendszer dominál-e, illetve, hogy melyik mirigyek játszanak fontos szerepet? (hipofízis, pajzsmirigy, mellékvese, petefészek) Tovább árnyalja a képet a vércsoport. Ha ezeket már tudjuk, szervezetünket újra egyenletes állapotba  hozzuk, megfelelő diétával megakadályozzuk, hogy a plusz kilók tovább rakódjanak ránk, elkerülve ezzel különböző járulékos megbetegedéseket.

Táplálkozási napló elemzése

taplalkozasi naplo23-5 nap (ebből egy hétvége) összes étkezését (körülbelüli mennyiségekkel, alapanyagokkal) kérem. Előre egyeztetett időpontban, személyesen vagy online megbeszéljük az esetlegesen felmerülő problémákat, hiányosságokat, hol és miben kell, vagy lehetne változtatni a siker érdekében.

 

 Személyre szabott étrend

Metabolikus típus, egyéni ízlés, fizikai állapot, célok előzetes ismeretében állítom össze, mindig tökéletesen személyre szabva, életmódhoz igazítva. Kérhető egy hétre, vagy akár havi, háromhavi, hetente folyamatos monitorozással, heti egy személyes találkozóval, folyamatos online kapcsolattartással, melyek során egyénre szabottan, a körülmények ismeretében igazítunk az étrenden, amikor, és amennyiben szükséges. Mindenképpen személyes találkozó, vagy ha ez nem lehetséges, online konzultáció előzi meg az étrend véglegesítését. Igény szerint bevásárló listával, receptekkel, beszerzési, illetve főzési tippekkel.

sporttap

Sporttáplálkozás

Aki rendszeresen sportol, tisztában van vele, mennyire fontos szerepe van a táplálkozásnak a mozgás mellett, céljaink elérésében. Tiszta, tudatos étkezéssel fantasztikus eredményeket tudsz kihozni magadból!

Otthoni edzésterv, csoportos edzések

Egyéni igények alapján a szolgáltatásokból csomagok állíthatók össze.

Tanácsadó: Gyarmati Bea

mini-nutrition

Végzettségei:
táplálkozás és életmódtanácsadó;
sporttáplálkozás,
táplálékkiegészítés tanácsadó;
csoportos fitness edző;
spinracing edző;
küzdősport alapú fitness és aerobic oktató;
tanító-angol szakos pedagógus.

“Táplálkozási és életmódtanácsadó vagyok, sporttáplálkozást és táplálékkiegészítést is tanultam. Sok éve dolgozom edzőként, csoportos és privát órákat egyaránt tartok, spinracinget, illetve funkcionális edzéseket is.

Nem voltam sportos gyerek, kamaszkoromtól küszködtem a testsúlyommal, nincs olyan módszer, divatos kúra, amit annak idején ki ne próbáltam volna. Fogytam, aztán híztam… Ezek nyomát a mai napig a bőrömön viselem. A saját utamat végig járva jutottam a sporthoz, és az ésszerű, kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozáshoz. Nem hiszek a csodabogyókban, diétákban, mert sohasem használtak. Ami segített, az a tudatos életmódváltás volt. Két gyermekem van, mindkét terhességemnél közel húsz kilogramot híztam, viszonylag hosszú ideig szoptattam őket. Minden alkalommal fokozatosan tértem vissza a komolyabb sporthoz, és főleg a második terhességemnél – bár itt is jelentős volt a súlytöbblet – gyorsan és hatékonyan adtam le a kilókat úgy, hogy közben végig anyatejjel tudtam táplálni a gyermekem.”

Segítek, ott leszek, fogom a kezed!

Keress bátran, együtt megoldunk mindent, és ígérem, nagyon hamar sokkal jobban fogod érezni magad, mert rátalálsz a magad számára legjobb életmódra.

Jelentkezés és konzultációs díj

A konzultációra előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy emailben.

06-70-625-1414 vagy info@changemylife.hu

A 60 perces beszélgetés ára 6000 Ft, ez egy tanácsadást foglal magában, táplálkozási napló alapján, egyéni problémák elemzésével, általános irányelveket beszélünk meg!

DiEtEtIka

Szólj hozzá!

Rovat: Terápiák

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.