Szellemgyógyászat (Pszichotronika)

Szellemgyógyászat/Pszichotronika: az Imával való gyógyítás

1974–ben a védikus asztrológia szerint Szűz aszcendenssel születtem, a nyugati asztrológia szerint a Vízöntő jegyében. Isten adományaként, ha szükség van rá, lelki-szellemi érzékelésem teljes fényben ragyog.
Tizenhárom éves korom óta olyan lelki-szellemi hatások, tapasztalások érnek, amelyek Isten megtalálására, megismerésére ösztönöznek. Gyermekkorom óta mindennél jobban vágytam megismerni az Igazságot, megérteni azt a valamit, aminek a jelenlétét folyamatosan éreztem. Tizenöt évesen végeztem el az agykontroll tanfolyamot, majd közel tíz éven át napi rendszerességgel meditáltam, évekig jógáztam, szereztem Reiki mesteri, tanítói fokozatot, majd ifjabb Csontos Vilmos tanítványaként 2004-ben döntöttem úgy, hogy az Úr és az Istenanya szolgálatában a szellemgyógyászat útjának szentelem az életem, mely azóta is áthatja mindennapjaimat.

1
Az Jógaházban 2012. óta végzett szellemsebész mestereknek, tanítóknak tartok kéthetente továbbképzés, 2013. őszétől pedig két éves tandíjmentes szellemsebész mester alapképzést indítottam az Úr kérésére, az Általa kiválasztott, elhivatott és Általa alkalmasnak vélt jelentkezőkkel.

Az ifj. Csontos Vilmos által képviselt szellemsebészet (pszichotronika), számomra imával való segítségkérést, megtisztulást, gyógyítást és az üdvösség elérését jelenti személyek, csoportok valamint az emberiség felemelkedése érdekében a hazatérés reményében.

Ifj. Csontos Vilmos ismereteinek segítségével tanítványai számára lehetővé válik az Élő Istentől való valódi segítségkérés, mely lehetővé teszi a Lelki-, Szellemi és így a Testi gyógyulást, tisztulást. Lehetőséget ad bármiféle problémás élethelyzet megoldására, nagymértékben előmozdítja a spirituális fejlődést és nagy eséllyel nyújt segítséget abban, amire éppen szükségünk van. A pszichotronika szó jelentése „mozgó Lélek”. A kifejezés arra utal, hogy Isten által megújított Lélek és Szellem képessé válik újra a teljesség megteremtésére.

A szellemgyógyászattal való közbenjárás kiegészíti a fizikai szintű orvoslást, számos esetben szükségtelenné is tette azt. Nem feladata a betegségek fizikai szintű diagnosztizálása, azok lelki-szellemi feltérképezésével és a teljesség újrateremtésével foglalkozik, mely megjelenik a fizikai testen, kifejeződik körülményeink változásában.
Sok ezer előző életeink alatt számtalan benyomás ér minket, ami jelentősen megtépázza lényünket sok szinten, ahol szintén a karma törvényei működnek. Ezek rendbetételével az “Ahogy fent, úgy lent” Törvénynek köszönhetően, a lelki-szellemi síkokon történő újrateremtés megjelenik minden szinten, beleértve a fizikai síkot is, közvetlenül hatva életünkre.

2
Isten inspirációit, vezetését akkor vagyunk képesek minél inkább tudatosítani, érzékelni, ha olyan frekvencián rezeg az auránk, amely az adott sík felsőbb rétegeit jellemzi. Mindenki olyan szintet képes érzékelni, amellyel tisztasága folytán képes együtt rezegni. Az aura frekvenciáját gondolatiságunk tisztasága, nemessége határozza meg. Minél nemesebb egy gondolat, annál magasabb frekvencián rezeg. Ha ezek töltik ki lényünket minden szinten, akkor az alantas gondolatok, érzések távol maradnak. Adott gondolatok jelenléte, hiánya, milyensége karmánk függvénye, mindig komoly oka van. A pszichotronikus ismeretek segítségével könnyen és végérvényesen orvosolható. Gondolataink tárháza nem csupán jelenlegi személyiségünk függvénye. Előző életeink hajlamai, vágyai többek között az Elméből törnek fel, ezek alapvetően meghatározzák késztetéseinket, gondolatiságunkat, rosszra való hajlamainkat. Isten segítségével, kegyelméből mindezek adott egyéni keretek között lépésről – lépésre felszámolhatók, amennyiben mély hit, alázat, szeretet, megbocsátás és elfogadás jellemzi lényünket. Lelki és szellemi épségünk, elménk békéje, tisztasága, gondolatiságunk nemessége megalapozza, hogy cselekedeteinket, szavainkat a jóság hassa át, majd az Úr kegyelméből érzékelésünk egy napon a transzcendentális síkra emelkedjen. Mindez Isten segítségével minden elszánt, mélyen motivált Lélek számára elérhető, a megfelelő imák, kérések, tisztulási folyamatok segítségével. A folyamat során elérjük, hogy ez a fajta tisztaság, erkölcsi szint igénnyé válik, amit napi szinten vágyunk fenntartani. Ha valakiben feléled ez a vágy, ezen a ponton a szellemgyógyászatot már érdemes megtanulni, mert a tudás fényében a tisztulás útját mindenkinek napról-napra kell végigjárnia, aminek sikeréhez hathatós segítséget nyújt az Úr által közzétett ezen ismeretek tárháza.

4

Imával való gyógyítás a Lelki fejlődés tükrében

A pszichotronika által birtokolt tudás egyik legnagyobb értéke a lelki nemesedés nagymértékű felgyorsulása és az erkölcsi szint emelkedése azoknál, akiknél ez időszerű és Isten által elrendelt, jóváhagyott: Isten kegyelméből a múlt megtisztulásával enyhül vagy felülíródik a jelen, ezáltal változnak az esélyek, a képességek, a személyiségjegyek és lehetőségek a jelenben, egyszóval felgyorsul a hazatérés folyamata. A Védikus írások szerint az ember Isten tulajdonságainak eleve elrendelten maximum 72%-át birtokolhatja. A legtökéletesebb élőlény pedig Brahmá, akiben mindezek a tulajdonságok isteni tisztasággal fejeződnek ki. Ha valaki képes mindezt megvalósítani, eléri az önmegvalósítás emberként elérhető maximumát, az emberi tökéletességet. Ez az, amit megcélozunk.

Attól, hogy egy leckét már megtanultunk, tehát részben vagy egészében egy adott tulajdonságot már kijavítottunk és így egy nemes lelki tulajdonságot már magunkénak tudunk, az nem vonja feltétlenül maga után, hogy a vele kapcsolatos helyzetek már nem jelennek meg az életünkben. Ilyenkor úgy érezzük az adott szituáció már méltatlan hozzánk, mi már régen nem tennénk ezt másokkal, mégis újra meg újra visszatér. Ezek tömege nagyon lelassítja az előrehaladást. Isten megteheti, hogy mindezeket megszüntesse életünkből, hogy csak azokkal a kihívásokkal kelljen szembe néznünk, amelyek leküzdése valóban feladatunk. A feladat nagyon egyszerű: ha minden helyzetben megőrizzük emberségünket, legyőzzük az ártó késztetéseket, mintegy kiállva a próbát, tulajdonságaink nemesednek. Így lépkedünk előre. Ismereteink alapján az adott zavaró tulajdonságok okai megkereshetők és feloldhatók Isten által, az Ő kegyelméből. Az élet békésebbé válik, az út kirajzolódik és az ember Isten által vezetve magabiztosan halad rajta. Isten tisztít és gyógyít, kész megszüntetni Lelkünkből, Szellemünkből, Elménkből, szellemi és lelki szintjeinkről az eltorzult állapotokat, mely személyiségünk gyors változását idézi elő.

A Személyes Isten vágyik utánunk. Mindenkit sajátjaként szeret és csak arra vár, hogy odaadásunkat viszonozhassa, Isten lelki világába azonban vagy indokolatlan kegyéből, vagy megtisztulva az odaadó szolgálaton keresztül, szent neveit énekelve juthat be valaki… ez utóbbi az, amit szándékuk szerint a karmájuk alapján arra méltók itt és most megvalósíthatnak.

3

Kívánom szívből, hogy az emberiség minden tagjában ébredjen erős szándék a teljes tisztulásra és odaadással, olthatatlan vággyal szomjazza Isten édes közelségét!

Az Úr és Drága Párja oltalmazó, áldó Tekintete kísérjen Mindannyiunkat!
Áldás, Fény és Békesség Minden Lelki Testvéremnek!

Szeretettel:
+++ Satya Nagnajití +++

Honlap

Elérhetőség: mangoliget@gmail.com
Érdeklődni lehet a Napkelet Jógaházban: +36 72 222 499

 

4 hozzászólás

Rovat: Egészségmegőrzés, Pszichotronika, Terápiák

Hozzászólások

  1. Búsová Mária

    Szeretném megtanúlni a szellemgyógyászatot, csak nagyon távol vagytok tolem.

    • Kedves Mária! A most zajló tanfolyam két éves és már a második év telik belőle. Van, aki Budapestről, Székesfehérvárról jár. Meg tudjuk oldani a szállást, ha szükség van rá. Bár a következő tanfolyam valószínű, csak jövőre, de az is lehet, hogy két év múlva fog indulni. Érdemes felvenni a kapcsolatot Szabó Csillával. Ha sokan kérik a tanfolyamot, biztosan indítani fog másikat is. 🙂

  2. Zoltán

    Sziasztok. Szeretnék csatlakozni hozzátok, tanulni ha lehetséges.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.