Szabó Csilla

1974-ben születtem Pécsett a Vízöntő jegyben, Szűz aszcendenssel. Világi végzettségemet tekintve tanító és közgazdász vagyok. Természetes gyógymódok terapeutája oklevéllel, Reiki mesteri , valamint szellemgyógyász mester és tanító végzettséggel rendelkezem.

Életemet gyermekkorom óta az Istennel és az Istenanyával való kapcsolat és az Isteni Igazság felkutatásának  szenteltem.  Ma már hálával tartozom azért, hogy életem értelme és gyönyörűsége ezen kapcsolatok folyamatos fenntartása és ízlelgetése,  Isten akaratának a saját akaratommal való eggyé olvasztása, az Irántuk  való odaadás elmélyítése , valamint földi emberként Isten meghosszabbított kezeként az Öröméért és Elégedettségéért való létezés. Nincs más vágyam, mint hazatérni  Hozzá, a Lélek egyetlen örök és áldott valóságába…

Egész életemet áthatja, hogy az emberek tanácsért, segítségért fordulnak hozzám már gimnazista éveimtől fogva.  13 éves korom óta érnek rendszeresen mély spirituális megtapasztalások, jól látok, hallok, érzékelek a finomenergetikai szinteken. Egy évtizeden át foglalkoztam agykontrollal, majd szereztem Reiki mesteri diplomát, melynek segítségével szükség szerint USUI-féle Reiki beavatásokat végzek a tanítványaimnak a finomérzékelés megnyitása céljából. Foglalkoztam buddhizmussal, kereszténységgel, taoizmussal, ezoterikával, védikus asztrológiával, jógával, 2010. óta pedig elsősorban a védikus bölcselettel és ennek transzcendentális csodáival.  Tíz éven át napi rendszerességgel meditáltam és törekedtem a megbocsátásra és az abszolút jóság kifejlesztésére. Négy évig tapasztaltam a kundalini feltörése következtében a nem-cselekvés  misztikus állapotát, valamint az elme csendjét, mely ajándékként azóta is megmaradt.

Szellemgyógyászattal  –pszichotronikával – 2002. óta foglalkozom  ifj. Csontos Vilmos vonalán, mely tevékenység  azóta betölti az életemet. Ez idő alatt közel 1000 esetben nyújtottam segítséget a hozzám fordulóknak, 2012. óta pedig a Mindenható Isten felkérésére két éves előadás sorozat keretén belül adom át ismereteimet mindazoknak, akiknek vállalásuk, hogy ezt az utat járják.

Sok érdekességet találhatsz a fenti témákkal kapcsolatban a honlapomon is.

Megkereshetsz levélben is, ha segítségre van szükséged vagy a képzés iránt érdeklődnél a mangoliget@gmail.com címen.

Szeretettel várlak Téged is, ha úgy érzed én vagyok az, akire szükséged van !

Áldással és Derűvel a Bőség és a Teljesség jegyében :

Szabó Csilla

Szellemgyógyász-pszichotronikus  mester, tanító

Isten és az Istenanya, a Föld és az Emberiség odaadó szolgálatában

1 hozzászólás

Rovat: Egészségmegőrzés, Pszichotronika

Egy hozzászólás

  1. Pingback: Szellemgyógyász képzés | Napkelet Jógaház – Pécs

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.