Polinéz eredetű, intuitív masszázs

A masszázs a test-lélek-szellem együttes gyógyítását szem előtt tartva egyensúlyozza ki e három területet, a testrészek masszázsán és a gyógyító érintésen, valamint az érzelmeket felszabadító, tudatosan megválasztott zenén keresztül.

Szeretettel köszöntelek!
Lakshmi Atma Kaur – Ildikó vagyok.
2007-ben kezdtem tanulni a csodálatos Ma-uri masszázst, majd 2008-ban Új-Zélandon egy intenzív kurzus keretében fejlesztettem tovább a technikai részét, és tanultam meg öngyógyítási, érzelmi gyógyítási és bodywork technikákat.
Az általam korábban tanult masszázs természetesen átalakult, mint ahogy én is nagyon sokat változtam 10 év alatt.
A meghatározott technikai sémát időközben elhagytam, és intuitív testkezeléssé, masszázzsá alakítottam. 

Ez azt jelenti, hogy mindig az adott személy fizikai – mentális – érzelmi állapotát figyelembe véve, intuitívan állítom össze speciálisan a masszázs menetét, alkalmazva a polinéz masszázsokra jellemző, a tenger hullámzását idéző, hosszú karmozdulatokat, valamint az általam kifejlesztett masszázstechnikákat, érintéseket.

Hiszem, és tapasztalom, hogy az érintés gyógyít.

Holisztikus szemlélettel dolgozom. A masszázs a test – lélek – szellem együttes gyógyítását szem előtt tartva egyensúlyozza ki e három területet, a testrészek masszázsán és a gyógyító érintésen, valamint az érzelmeket felszabadító, tudatosan megválasztott zenén keresztül. Amellett, hogy rendkívül relaxáló, stresszoldó, nyugtató hatású, segít abban is, hogy a – hol erőteljes, hol lágy – érintés során, az izom- és mélyebb szövetekben a stressz által okozott feszültség kioldásával, a belső blokkok megszüntetésével immár egy sokkal tisztább, nyugodtabb állapotban nézzünk életünkre, problémáinkra, céljainkra, álmainkra, és megoldandó feladatainkra.

Az új nézőpont számos feloldást hozhat, így megkönnyebbülhetünk, megnyugodhatunk, és számos problémát elengedhetünk általa.

Masszőrként, és kundalini jóga instructorként is tudom, és megtapasztaltam, hogy ebben a tisztább, nyugodtabb tudatállapotban megnyílnak olyan, addig éppen a feszültség miatt tudatunk elől elzárt csatornák, lehetőségek, ötletek tárháza, melyből aztán merítkezni tudunk, és új erőhöz juthaunk.
Beindulnak az öngyógyító folyamatok, és megmutatkozik a mindig bennünk szunnyadó belső erő, így magabiztosabbá válunk.

Ez a masszázs így járul hozzá ahhoz, hogy egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet élj.

A masszázsra szánt idő csak a Tiéd.  Ekkor nem kell semmit tenned, minden gondodat leteheted, és közben egy valódi törődést tapasztalhatsz meg úgy, hogy közben gyógyul tested-lelked-szellemed.

A kezelés díja és további részletek:

1 órás5000 Ft
1,5 órás: 7000 Ft
A masszázs meleg olajjal történik, a test illetve az érzelmi állapot szintje szerint tartalmazza a hát-váll-nyak-derék-csípő, kar-láb-arc-fej- és talpmasszázst.
Bejelentkezés, időpontfoglalás:
  • 0630/650-5721
  •  irhatnam@gmail.com
  •  infopecs@napkeletjogahaz.hu
  • személyesen a Jógaházban

Helyszín és időpont:

Napkelet Jógaház, Pécs

kedd, csütörtök

 

Várok mindenkit szeretettel!

 

Szólj hozzá!

Rovat: Egészségmegőrzés, Masszázs

Itt sajnos nem lehet hozzászólni.