Juhász János

Hogyan induljunk el a férfi teremtő erejének helyreállítása felé?

Hosszú évek során kerestem önmagam, helyemet a fizikai- és a lelki életben egyaránt. Rohanó, felgyorsult világunkban komoly feladat jó apának, odaadó férjnek és család fenntartónak is lenni.

Önmagam és családunk harmóniájáért irányuló törekvésem ösztönzött arra, hogy kutassam a lehetséges megoldásokat, melyek beépíthetőek a mindennapi életembe, segítségemre lehetnek, hogy megfelelhessek az elvárásoknak. Végül eljutottam a magyar népi hagyományok tanulmányozásán keresztül a keleti bölcseletekig, a jógáig.

Életkoromból adódóan akadtak egészségügyi problémáim,  melyeket a jóga gyakorlása által meg tudtam oldani. Külön öröm számomra, hogy sikerült a magyar hagyományt és a védikus tudást ötvözni a különböző jóga irányzatokkal.

Ezen az úton indultam el néhány évvel ezelőtt és most úgy gondolom, elérkezett az idő, hogy ezt a tudást –  mely saját tapasztalataim alapján sikerrel járt –  megosszam érdeklődő férfi társaimmal.

A cél a létfenntartás, fajfenntartás és az önérvényesítés energia központjainak egyensúlyba, harmóniába hozása.

Ez egy út lesz, egy hosszú út. Itt minden kitartó férfi meg fog változni, el fogja érni, hogy igazi férfivé váljon, akit mindenki elismer, felnéz rá, és szeret. Ő maga pedig a kiteljesülés és megvilágosodás útját fogja járni. Ahol nem a düh, félelem, agresszió, hanem a szeretet az úr.

Köszönöm, hogy elolvastad gondolataimat. Ha úgy döntesz, hogy életeden változtatni szeretnél, szeretettel várlak.

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Rovat: Jóga, Oktatóink

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.