Illatos Gyógyulás – aromaterápia

Jön a tavasz! – mutatják a kipattanó rügyek. Hamarosan színpompás virágok örvendeztetik lelkünket.  A tavaszjelző jácint bódító illatát seregnyi társa követi, szinte részegítő az illatáradat. Nemcsak a szemünket-orrunkat bűvöli el, de a lelkünk is szárnyra kap tőlük. Miben rejlik ez a varázserő?

Illatos érintés

Érintésterápiás testkezelés lélektől – lélekig, amely a lassú érintéssorozat révén segíti a testi és lelki ellazulást. Az illóolajok, amelyeket az előzetes beszélgetés során személyre szólóan  választok ki, 100% tisztaságúak. Fizikai, lelki és szellemi síkon is jótékonyan hatnak, támogatva a szervezet öngyógyító folyamatait, segítve a fizikai és lelki blokkok oldódását.

Időtartama: 1,5-2 óra

Díja: 8.000.- Ft

Bejelentkezés:       Harsányi Katalin

Okleveles aromaterapeuta
+36 30 939 7179

katalinharmonia@gmail.com

WEB_Aromaterapia

Illat, ami csak a Tiéd!

Egyedi illatkompozíció összeállítása 100% tisztaságú természetes illóolajok felhasználásával. Örömteli kalandozás az illóolajok csodálatos világában.  Az illatok kiválasztása során megérezheted a rád gyakorolt pozitív hatásukat, az érzéseket, amelyeket felébresztenek benned, s ezáltal közelebb visznek Önmagadhoz és Önmagad kiteljesítéséhez. Használható parfümként, fürdővízben, szaglóüvegként… Emeli a rezgésszintet és ily módon testileg és lelkileg is jótékonyan hat.

Időtartama: 1-1,5 óra

Díja: 10.000.- Ft

Bejelentkezés:       Harsányi Katalin

Okleveles aromaterapeuta
+36 30 939 7179

katalinharmonia@gmail.com

 

Szólj hozzá!

Rovat: Terápiák

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.