Gyógyító kód tanítás

“Mind a hagyományos, mind az alternatív gyógyászat legmodernebb és legnagyszerűbb technológiáinak, ajánlott kezeléseinek, technikáinak, rendszereinek, megközelítéseinek és gyógyítási lehetőségeinek szinte mindegyikét próbáltam, és ha csak egyet választhatnék közülük, az Dr. Alex Loyd munkája lenne.” (Merill Ken Galera)

március 25.  15:00-17:00

Szeretettel meghívok mindenkit egy olyan világ szinten is különleges gyógyítói eljárással kapcsolatos tanításra, ami gyakorlatilag az öszes fizikai és nem fizikai jellegű problémánkra biztos megoldást nyújt NAGYON EGYSZERŰEN.

Kisebb bajoktól kezdve gyógyíthatatlan betegségeig több millió embernek segített már tökéletes megoldást nyújtva. Gyakorlatilag ingyen!

Ha úgy érzik, hogy már bőven eleget költöttek a gyógyulásukra orvosoknál, vagy pszichoterapeutáknál, akkor szeretettel várom Önöket egy olyan Kapuban, amely az egész Teremtés egyik fő bejárata a teljesen önmegvalósított, derűs, boldog és egészséges élethez.

“Mind a hagyományos, mind az alternatív gyógyászat legmodernebb és legnagyszerűbb technológiáinak, ajánlott kezeléseinek, technikáinak, rendszereinek, megközelítéseinek és gyógyítási lehetőségeinek szinte mindegyikét próbáltam, és ha csak egyet választhatnék közülük, az Dr. Alex Loyd munkája lenne. Semmilyen más eljárással nem találkoztam, ami ilyen elegánsan egyszerű, különösebb erőfeszítések nélkül elsajátítható, természeténél fogva bárhová magunkkal vihető, a problémák gyökerénél ható és alapjában véve időtlen volna. A lehető legnagyobb dicséret, melyben részesíthetem, hogy saját magam, a családom és a pácienseim is használják.”- Merill Ken Galera, a The Galera Center orvosa, orvosigazgatója, a Dr. Mercola Natural Center korábbi vezető orvosa

Kérem, hogy aki szeretne részt venni a tanításon, előzetesen jelentkezzen be a lent megadott email címen, vagy telefonszámon.

Helyszín:

Napkelet Jógaház, Pécs

Tanítás ára:

1000 Ft
+ ingyenes tanácsadás a továbbiakban emailen/telefonon/skype-on keresztül

A tanítást tartja:

Dr. Fábri-Tóth Kriszta
Elérhetősége:  radhekrisna.bhf@gmail.com vagy 0630/968-1850

Várok minden kedves érdeklődőt szeretettel!

Szólj hozzá!

Rovat: Egészségmegőrzés, Programok

Itt sajnos nem lehet hozzászólni.