Gőzkabin a Jógaházban

A gőzfürdőt már az ősi görögök is használták. A gőzfürdőt 35-40 °C hőmérsékletű, magas vízgőztartalmú gőzkamrákban végzik. Hatására a bőr pórusai kitágulnak, tisztulnak, fokozódik a faggyúmirigyek elválasztása, élénkebbé válik a vérkeringés, az izmok ellazulnak, a légutak nyálkahártyájának hurutja is oldódik. Tisztítja az arcot, és lehetővé teszi a salak- és méreganyagok kiürülését a szervezetből.

07 benefits of steamA gőzfürdőzés előnye

A klasszikus finn szaunánál kíméletesebb, és a kellemes, enyhe gőz értékes nedvességet kölcsönöz a bőrnek. Használható inhalációra is elsősorban idült légúti megbetegedések kezelésére. Ajánlott meghűlés, orr-melléküreg gyulladás, hörghurut és asztmás tünetek esetén. Rendszeres használattal javíthatja közérzetét, fittebb és aktívabb lehet, megelőzhet számos szív- és érrendszeri, vagy mozgásszervi problémát.

Szeretne szebb alakot, feszesebb bőrt, esetleg leadni némi súlyfelesleget? Használja a gőzfürdő adta lehetőségeket! A gőzfürdő segít ideálissá formálni alakját, átrendezi izomzatát, lebontja a zsírokat, méreganyagokat, és segíti a faggyúmirigyeken keresztül történő kiizzadásában. Kozmetikusok szerint a gőzfürdő igen hatékony a cellulitis elleni harcban. Nyugtató relaxáló hatásával oldja a stresszt, ami sokszor a hízás legfőbb oka.

09 Steam-bathA gőz fokozatosan emeli meg az Ön testhőmérsékletét, mélytisztító hatása közismerten csodát tesz a bőrével. Jótékony hatásai közül legismertebb a méregtelenítés. A bőr pórusai kitágulnak, és a káros anyagok az izzadsággal együtt távoznak szervezetéből.

A zuhanyozást hideg vízzel fejezze be! Ezzel feszessé teheti a bőrét, a megtisztult pórusok pedig összezáródnak! Zuhanyzás után fogyasszon minél több szénsavmentes folyadékot, hogy helyreálljon szervezete folyadékháztartása és szebb legyen a bőre.

05 nagy

Időpont

A gőzkabin  igénybe vehető előzetes bejelentkezéssel.

Ár

Egy alkalom  ára: 1500 Ft /30 perc

Jelentkezés és időpont egyeztetés

Juhászné Rádics Ágnes
+36 72 222 499 (9:00–16:00 között)

Szólj hozzá!

Rovat: Egészségmegőrzés, Terápiák

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.