Egyéni, célirányos Theta Healing kezelések

A Theta Healing® technikát lassan 20 éve tanítják szerte a világon. A módszer kifejlesztője Vianna Stibal maga is egy súlyos betegségből – rákból – gyógyult meg a használatával. A módszert japán kórházakban már rendszeresen alkalmazzák, India egyes tartományaiban pedig iskolákban is tanítják.

castle485

Kinek segíthet a Theta Healing®

 • Visszatérő betegségei vagy testi fájdalmai vannak?
 • Kapcsolataiban, munkahelyén vagy otthon stresszesnek érzi életét?
 • Pénzügyi gondokkal küzd?
 • Szeretné elengedni félelmeit, fóbiáit, haragját és egyéb traumáit?
 • Belső harmóniára vágyik?
 • Szeretné megtalálni az ideális partnert, munkát, élethelyzetet?
 • Szeretné emberi kapcsolatainak minőségét javítani?
 • Szeretne spirituálisan fejlődni?

Ha igen, akkor segíthet a Theta Healing®  módszer, amely fizikai, spirituális és szellemi gyógyulást hoz létre, a fókuszált ima ereje által. A théta állapotban – amelyről a rendszer a nevét kapta – lehetőségünk nyílik a tudatalattiban elraktározott információk felszínre hozására, semlegesítésére, szükség esetén pozitív, támogató mintákra való lecserélésére.

A kezeléseken Szikora Renáta gyakorlott Theta Healing®  tanár és konzulens theta agyhullámokra hangolódik.  A ThetaHealing® technikával magasabb nézőpontból láthatsz rá élethelyzetedre, kapcsolataidra, személyiségedet és életedet befolyásoló hitrendszereidre. Megkeressük, hogy a céljaidat korlátozó hitrendszer mikor bukkant fel először az életedben. Amint ez megvan, a ThetaHealing® technikával a korlátozó érzelmek és programok könnyen helyettesíthetők támogatókra.

Például: a “Megszégyenülök, ha kimondom amit gondolok, vagy érzek” hitrendszer kicserélhető: a “Biztonságos kimondanom, amit érzek és gondolok” programra.

Ez alapvetően nem változtatja meg a tudatalatti teljes működését, mégis egy rendkívül hatásos módszer arra, hogy a továbbiakban stabilabban és sikeresebben éljünk.

A ThetaHealing® egy olyan vizualizációs, energetikai módszer, mely képes átprogramozni a negatív hitrendszereket pozitívokká, miközben folyamatosan képzi és tanítja a tudatalattit, hogy hogyan éljünk egy boldogabb és egészségesebb életet.

A hitrendszer munkát számos módon lehet alkalmazni, például az üzleti életben, a párkeresésben, társas kapcsolatainkban vagy akár az egészségünk megőrzése esetén is.

A változások lehetnek finomak vagy drámaiak. Minél mélyebbre sikerül ásni a megváltoztatandó témában, esetleges traumákban, félelmekben, annál nagyobb változás történik a kliens életében.

 A kezelések időtartama

Körülbelül 1,5 óra.

Az érdeklődőket Szikora Renáta telefonos bejelentkezés és személyes egyeztetés után várja a pécsi Napkelet Jógaházban.

További információk és bejelentkezés

Szikora Renáta
théta konzulens
+36 70 380 7355

1 hozzászólás

Rovat: Egyéni kezelés

Egy hozzászólás

 1. Füle Gyöngyi

  Tisztelt Szikora Renáta!
  Érdeklődni szeretnék, hogy egy theta healing konzultáció mennyibe kerül és mikorra tudna időpontot adni, ill. helyileg hol történik a kezelés? Mielőbbi szíves válaszát előre is nagyon köszönöm.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.