Coach kineziológia

A Kineziológia egy stresszoldó módszer, szervezetünk szabad energiaáramlásának biztosítását, az energiák útjában álló akadályok feloldását célozza, bármilyen témára vonatkozóan, amelyben jobbulást, pozitív változást szeretnénk elérni.

A coach kineziológia célja a jelenbeli élethelyzet/ hozzáállás átstrukturálása, melynek hatására a teljesítmény nő, a tanulás motiválttá válik, az önismeret kiteljesedik, az alkalmazkodási képesség erősödik, a stresszredukciós képesség fejlődik. A változás eszköze itt a tudatosítás, a jelent/jövőt akadályozó minták feloldása, kineziológiai korrekciók.

Mik lehetnek ezek a minták?

Mindazoknak a szabályoknak, szabályrendszereknek, modelleknek, mintáknak, erkölcsi szabályoknak, jogszabályoknak, családi tradícióknak, elvárásoknak az összessége, amelyekhez igazodva élünk, amelyek beépültek a személyiségünkbe. Vannak szabályok, amelyek segítenek, pl. étkezési, viselkedési, öltözködési szabályok, de vannak önkorlátozó hiedelmek, hitrendszerek. Pl. nem vagyok elég jó, nem megy ez nekem…

Ha úgy érzed, hogy mindent megtettél, de mégis körbe-körbe jársz, ha rendszeresen hasonló sémájú konfliktusokba keveredsz, ha ugyanolyan típusú emberek jelennek meg időről időre az életedben, hogy „megkeserítsék” azt,  akkor ilyen minták jelenlétéről van szó.

Segítek neked a korlátozó mintákat beazonosítani és feloldani, hogy megszabadulj a felesleges terheidtől, melyek akadályoznak a céljaid elérésében.


Aki ebben segít nekünk:

Fekete Anett kineziológus coach tanácsadó

“Személyügyi szervezőként végeztem és 15 évig dolgoztam ügyfelekkel. Ez idő alatt folyamatosan fejlesztettem magam elsősorban a problémamegoldás területén. Személyre szabott tréningeket tartok, ahol a cél visszatalálni önmagunkhoz, felismerni értékeinket, képességeinket, folyamatosan fejlődni,  megtanulni tudatosan élni.  Ebben tudok Neked is segíteni.”

További információ és bejelentkezés:

+36 20 412-1517

2 hozzászólás

Rovat: Terápiák

Hozzászólások

  1. Tóth János

    Szeretnék feliratkozni hírlevélre.

  2. Tóth János

    Kineziológust keresek! Szeretnék többet tudni róla: Mikor, hol, hogy,mennyiért stb.?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.