Ajurvédikus masszázs – Abhyanga

“Kinek teste egyensúlynak örvend, kinek emésztése, szövetei és anyagcseréje egészségesen működnek, kinek énje, elméje és érzékei szakadatlanul a belső boldogság állapotában vannak, őt nevezzük “egész-ségesnek”

abhyanga-nagy

Az Ajurvéda a helyes életvezetés tudománya. Egységes gyógymódot jelent, a test egyensúlyi állapotának megteremtésére irányul.
Az Abhyanga masszázs tradicionális gyógymasszázs, mely az egész testre kiterjedő olajos masszázs. Megteremti a test, lélek, szellem harmóniáját, optimalizálja az energia elosztást, valamint idegnyugtató hatással bír.

Előnyei

Lassítja az öregedést, megszünteti a fáradtságot, megmozgatja a testben lévő nedveket és a szelet, javítja a látást, erősít, meghosszabbítja az életet, elősegíti az alvást, edzi és élénkíti a bőrt (a bőrszínt) és javítja a minőségét, növeli a teherbírást, meggyorsítja a sérülésekből való felépülést, véd a szél és a nyálkák okozta betegségektől.

A rendszeres masszázs (egyénenként változó-akár 2 hetente is lehet) helyreállítja az erőt és a vitalitást, támogatja a hormonháztartást, az immun-és nyirokrendszer működését, valamint fokozza az agy szerotonin szintjét, csökkentve az idegrendszer feszültségét, érzékenységét.

Időtartam

A fent leírtak szerinti kedvező hatása folytán gyakorlatilag mindenkinek ajánlott.
Időtartama 2-2,5 óra

Bejelentkezés és további információk

Varga Ágnes
ajurvédikus masszőr
metafizikai tanácsadó
Tel.: 20/290-3698

Szólj hozzá!

Rovat: Masszázs

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.