Ájurvédikus életmód tanácsadás

Vajon mi is az élet? Mi az oka, célja és értelme? Hogyan találhatja meg az ember az egyensúlyt önmagában? Az ájurvédikus tanítás, az indiai bölcselet azon része, amely összefoglalja az egészséggel és a betegséggel, az ember és a világ kölcsönhatásával kapcsolatos ismereteket.

480_home_banner

Ájurvédikus tanácsadás a Napkelet Jógaházban

Dr. Boros Gyula Budapesten végzett gyógyszerészeti és indológiai tanulmányokat, majd az indiai Kásí Hindú Egyetem ájurvédikus orvosi karán tanult. Mindemellet a hagyományos indiai oktatási mód -a mester-tanítványi kapcsolat- szerint is 24 éve tanulja és gyakorolja az ájurvédát.

Elsősorban emésztőszervi betegségek, szív- érrendszeri problémák, mozgásszervi- és neurológiai megbetegedések, anyagcsere-betegségek (cukorbetegség, elhízás), lelki problémák (depresszió, pánikbetegség, alvászavarok) kezelésével és személyes életmódvezetés és diéta kialakításával foglalkozik. Immunológiai kórképek gyógyítása, immunerősítés, általános testi erő, és a betegségekkel szembeni küzdőképesség fokozása, bőrbetegségek vagy nőgyógyászati betegségek kezelése is tevékenységi körébe tartozik.

A kezelések mindig személyre szabottak, az egyéni alkathoz és a betegség jellegéhez igazodnak. Diétát, életmódi előírásokat,  ájurvédikus gyógyszeres terápiát és külső kezeléseket tartalmaznak.

Részletesebben az ájurvédáról 

Időpont: június 17-18.

Doktor úr egy nap maximum 4 embert tud fogadni. Az állapotfelmérő beszélgetés kb. 2 óra hosszan tart, illetve lehetőség van konzultációra, azoknak, akik előzőleg már jártak nála tanácsadáson.

Megfelelő létszám esetén tudjuk a rendelést biztosítani, ezért konzultációs igényét mielőbb jelezze felénk. Konkrét időpontot személyesen beszélünk meg.

Bejelentkezés

Jelentkezni lehet a Jógaházban személyesen, telefonon: +36 72 222 499, vagy e-mailben:  infopecs@napkeletjogahaz.hu

Árak

Az állapotfelmérés 15 000 Ft, amiből 5 000 Ft-ot előlegként legkésőbb június 12-ig  kérünk eljuttatni a Jógaházba, a fennmaradó összeget a kezeléskor  fizeti helyben. Erre azért van szükség, hogy elkerüljük a hirtelen időpont lemondásokat, hiszen a doktor úr messziről érkezik hozzánk. A regisztrációs határidő utáni lemondás vagy távolmaradás esetén az előleget nem áll módunkban visszafizetni.

A kezelést követően sem szakad meg a kapcsolat, emailen és telefonon lehet további tanácsokat, útmutatást kérni.

Akik már korábban jártak tanácsadáson, és most csak konzultációra érkeznének, számukra a beszélgetés csak 5 000 Ft (amely az útiköltséget és a terembérletet fedezi).

Kérünk mindenkit, hogy jelentkezési szándékát minél előbb jelezze nekünk, mert a helyek korlátozottak. Pontos időpontot a jelentkezőkkel e-mailen vagy a telefonon egyeztetünk.

Személyes tapasztalataink nagyon pozitívak voltak, ezért bátran ajánljuk mindenkinek, aki egészségügyi problémáira természetes, humánus megoldást keres – mellékhatások nélkül.

480_hatter-zold

Szólj hozzá!

Rovat: Életvezetési tanácsadás

Itt sajnos nem lehet hozzászólni.